Ernstig gewond na val van tankwagen

Toegevoegd: 06-02-2019, 16.28 uur

Het slachtoffer is volgens de politie naar Rotterdam gebracht.
Het slachtoffer is volgens de politie naar Rotterdam gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een bedrijf in Ritthem is een man vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een val van hoogte.

Het slachtoffer viel rond 15.40 uur door onbekende oorzaak van een tankwagen die binnen stond bij de truckwash aan de Marie Curieweg. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams en het team van de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

De komst van de helikopter werd niet afgewacht, het slachtoffer werd met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De Inspectie SZW (arbeidsinspectie) is in kennis gesteld over het ongeval.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lekkerding (6-2-2019 om 17:08)
Een praktijkgeval, de vloer is hard. Goed schoeisel, reling omhoog zetten en met alles wat je doet beseffen dat je op bijna vier meter hoogte aan het werk bent.