Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Mogelijk alcohol in spel bij ongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 10-02-2019, 13.05 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De politie onderzoekt of de bestuurder van een auto die vanochtend te water raakte bij Oud-Vossemeer alcohol had gedronken.


De automobilist reed rond 11.10 uur ter hoogte van de flitspaal op de Oud-Vossemeersedijk (N656) van de weg. Via een hek reed de auto het talud af om vervolgens met de voorzijde in een watergang te belandden. In eerste instantie werden zowel de brandweer als de ambulancedienst en de politie opgeroepen, maar al snel bleek dat hulp van de brandweer niet nodig was. De bestuurder bleek bovendien niet gewond te zijn geraakt.

Een ademtest op straat gaf een A-indicatie af, wat er op duidt dat de betrokken automobilist mogelijk alcohol op had. Volgens een politiewoordvoerster is de persoon meegenomen naar het bureau om via een ademanalyse-apparaat definitief uitsluitsel te krijgen over het eventuele alcoholgebruik. Bergingsbedrijf Van Eijck had de Renault Clio rond 12.45 uur getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren