Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeval in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 13-02-2019, 10.29 uur
Schade bij ongeval in Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - De Westerscheldetunnel is vanmorgen twee keer afgesloten geweest als gevolg van een ongeval in de Westbuis van Borssele naar Terneuzen.


Rond 09.15 uur vond er een aanrijding plaats tussen tenminste twee voertuigen. Gelijk na het ongeval werd de tunnel afgesloten. Enige tijd later werd er één rijstrook vrijgegeven tot de berging van de voertuigen. Deze startte om 09.45 uur waarvoor de Westbuis wederom volledig moest worden afgesloten.

Om 10.15 uur werd de tunnel weer volledig vrijgegeven voor het verkeer. Op dat moment stond er in de Oostbuis van Terneuzen richting Borssele een vrachtwagen met pech. Hiervoor is op dit moment één rijstrook afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren