Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt daders gewelddadige tasjesroof Middelburg

Toegevoegd: 24-10-2006, 23.07 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Dinsdag tussen 11.00 en 11.15 uur werd een 85-jarige Middelburgse vrouw op de Zuidsingel in haar woonplaats van haar tas beroofd.

De vrouw kwam, samen met een evenoude plaatsgenote, vanuit de richting van de stad. Op de Zuidsingel werd er aan de tas, die zij in haar hand had, getrokken. Zij viel hierdoor achterover en moest de tas, met daarin een portemonnee met enkele tientallen euro’s, loslaten.

Door de val raakte de vrouw gewond aan haar pols, hoofd en knieën. De dader verdween met de tas, een schotse ruit in de kleuren rood, groen en wit, in de richting van de Bleek.

Het signalement van de dader luidt als volgt: een blanke man tussen de 20 en 25 jaar, normaal postuur, donkerblond haar, zonder gezichtsbeharing. Hij droeg een, vermoedelijk, lichtbruine jas (heupmodel).

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren