Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit, ambulance in greppel

Toegevoegd: 06-04-2019, 17.46 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (N256) is zaterdagmiddag een ambulance in een greppel terecht gekomen nadat deze uit probeerde te wijken voor een motorrijder.


De chauffeur van de ambulance 19-103 moest uitwijken omdat een motorrijder voor hem onderuit ging. Volgens de PZC gebeurde dat nadat de motor in een slip belandde toen deze de ambulance met sirene hoorde aankomen.

De ambulance kwam in de greppel tot stilstand en moest door bergingsbedrijf De Moor worden getakeld. Ook de motor moest door De Moor worden afgevoerd. De motorrijder zou lichtgewond zijn geraakt. Voor zover bekend bleven de inzittenden van de ambulance ongedeerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-4-2019 om 09:45)
Er had geen goede uitkomst kunnen wezen denk ik. @kees: hulde dat de ziekenwagen met sirene reed en dus ergens met spoed heen moest en uiteindelijk in een greppel beland? Niets ten nadele van de chauffeur maar je verbloemt alles wel heerlijk. De ziekenwagen reed toch niet voor niets met sirene
Carin (7-4-2019 om 09:42)
Helemaal mee eens Kees en wat dacht je van, niet alleen de motorrijder, maar ook het ontwijken van het tegemoet komend verkeer. Heel veel ellende is voorkomen door die beslissing.
Kees (6-4-2019 om 18:26)
Goede actie van de ambulance chauffeur. Chapeau. Je bent er om mensen te redden en te voorkomen dat je ze kapot rijd. Als er dan voor je een motorrijder onderuit gaat is er maar één optie. Van het talud rijden en hopen op een goede afloop voor jezelf, je passgier en de motorrijder. Die was anders dood geweest en is nu gered. Schade aan de ambulance is maar verzekeringswerk. Das niet belangrijk. Hulde voor de ambulance chauffeur.
Cookie-instellingen beheren