Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist rijdt fietser (14) aan en vlucht

Toegevoegd: 12-04-2019, 11.33 uur
Automobilist rijdt fietser (14) aan en vlucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Donderdagmorgen werd op het fietspad aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg een jongen plotseling door een auto aangereden. De bestuurder liet de fietser in hulpeloze toestand achter en reed met de auto weg. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een auto aanrijden, die plotseling het fietspad opreed. De 14-jarige fietser uit Middelburg probeerde nog tevergeefs de auto te ontwijken. Hij werd geraakt en viel. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit ongeval weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (12-4-2019 om 12:42)
Wat hebben we toch slappe bestuurder(s) tegenwoordig op de weg echt mensen die van normen en waarden weten ,maar als je gevonden wordt hoop ik een ding nooit geen rijbewijs meer PUNT UIT