Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij in woning centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-05-2019, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Verwerijstraat in Middelburg heeft de politie maandagochtend een wietkwekerij ontdekt.


Agenten gingen in de vroege morgen naar het pand omdat werd vermoedt dat er binnen een wietplantage was gevestigd. Eénmaal binnen bleken op de zolderverdieping inderdaad hennepplanten te staan.

De calamiteitendienst van Dolmans heeft de kwekerij ontmanteld. Een medewerker van energiebedrijf DNWG is ter plekke gekomen om een onderzoek in te stellen naar de elektriciteitsaansluiting. Of de stroom illegaal werd afgenomen, is nog niet duidelijk. Hoeveel wietplanten er precies binnen stonden is eveneens nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren