Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

File op A58 door ongeluk bij Goes

Toegevoegd: 10-05-2019, 09.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De A58 in de richting van Bergen op Zoom is van vanmorgen kort afgesloten geweest na een ongeluk ter hoogte van Goes.


Rond 08.20 uur vond er volgens de politie een aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Tenminste één van de voertuigen kwam in de middenberm tot stilstand. Wat er precies is gebeurt is nog onduidelijk. Een bergingsbedrijf heeft een beschadigde auto weggesleept en op de vluchtstrook staan nog een lijnbus.

De hulpdiensten hebben de voertuigen snel op de vluchtstrook geparkeerd waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Er ontstond een file van enkele kilometers. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren