Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder rijdt op betonblok

Toegevoegd: 21-05-2019, 21.14 uur
Dronken bestuurder rijdt op betonblok
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie heeft maandagavond een dronken automobilist van de weg gehaald bij Zierikzee.


De bestuurder reed rond 21.30 uur met zijn auto op een betonblok op de Laan van Sint Hilaure en reed vervolgens door. Getuigen zagen het ongeluk en belde de politie. Agenten troffen de man aan met een lekke band op een parkeerterrein aan de Hoofdpoort.

Een blaastest wees uit dat de man fors te veel had gedronken, namelijk 1090 ug/l. Zijn rijbewijs is dan ook ingenomen en hij moet zich later voor de rechter verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (22-5-2019 om 08:55)
En daar zat ie dan, op het parkeertrein, fors dronken, met een lekke band op schoot. Gelukkig hadden meerdere getuigen als 1 man de politie gebeld. Wat niet duidelijk word uit het verslag is of hij nou meteen weer weggestuurd is of dat ie vastgehouden werd (ter ontnuchtering).