Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Winkeldieven gepakt dankzij camera's

Toegevoegd: 31-05-2019, 17.13 uur
Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht. Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht.
Agenten konden de verdachten traceren middels live cameratoezicht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Met behulp van live camerabeelden heeft de politie vrijdag in Vlissingen de verdachten van een diefstal weten aan te houden.


Tijdens de De Ruyter-jaarmarkt kwam de melding binnen dat bij een opticien in de binnenstad een winkeldiefstal was gepleegd. Zowel een motoragent, een eenheid van de noodhulp en een hondengeleider werden vervolgens op pad gestuurd.

Op het politiebureau speurden andere agenten live de beelden van bewakingscamera's af in de hoop om de twee verdachten hier te spotten. Dat lukte en nadat de eenheden op straat waren aangestuurd konden de verdachten worden ingerekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (31-5-2019 om 18:37)
Waarom zou je nou bij een opticien willen jatten. Ja lens materiaal om het schoon te maken. Verder is er niet veel wat je zo kan gebruiken
Jose (31-5-2019 om 18:26)
Mooi samengewerkt, nu vasthouden dit tuig. Er is toch echt wel een artikel in de wet dat dit mogelijk maakt? Kans op herhaling misschien een idee?
AD. (31-5-2019 om 18:16)
In Vlissingen rijden volgens mij meer gestolen scooters rond dan legale en ook andere misdrijven zijn hier aan de orde van de dag maar zijn naar mijn idee ook voor het grootse gedeelte toe te schrijven aan getinte en niet uit Nederland afkomstige figuren.
Cookie-instellingen beheren