Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

550 Euro boete voor dronken automobiliste

Toegevoegd: 01-06-2019, 15.58 uur
550 Euro boete voor dronken automobiliste
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 30-jarige vrouw uit Oost-Souburg heeft vannacht een boete van 550 euro gekregen omdat ze onder invloed van alcohol had gereden.


Politieagenten controleerden de vrouw op het Klein Vlaanderen in Middelburg. Op het ademanalyse-apparaat blies de Souburgse een waarde van 485 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan.

De vrouw kreeg naast de boete ook een rijontzegging van enkele uren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (1-6-2019 om 17:11)
Politie,Waarom kreeg deze "Dame'geen verplichte curcus over negatief gebruik van alcohol in het verkeer???Wat ze zelf moet betalen. Dit gaat in tot 350 Ug/l alcohol gebruik in verkeer Deze "Dame"had 485 Ug/l alcohol gebruikt.in het verkeer. Politie,leg het even uit hoe het precies zit.?? Of kan je jezelf vrij kopen met €550,-? Dat zou slechte zaak zijn als dat zo is.
jan (1-6-2019 om 16:23)
De vrouw kreeg naast de boete ook een rijontzegging van enkele uren >> Dat was een koopje hoeft niet voor te komen blijkbaar ,is dit het nieuwe snelrecht systeem .
Cookie-instellingen beheren