Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Westdorpe is man van 77

Toegevoegd: 14-06-2019, 16.02 uur - Update: 14-06-2019, 22.26 uur
Het slachtoffer werd bijna een uur lang gereanimeerd.
Het slachtoffer werd bijna een uur lang gereanimeerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De automobilist die vrijdagmiddag om het leven kwam bij een botsing met een boom in Westdorpe is een 77-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie.


De politie heeft laten weten dat het slachtoffer vermoedelijk achter het stuur onwel is geworden. Dat gebeurde toen hij over de Bernhardstraat reed. Rond 12.45 uur reed de man bij de kruising met de Jan Dellaertstraat een plantsoen op en eindigde tegen een boom.

Vrijwel direct werden zowel de politie als de ambulancedienst en brandweer opgeroepen. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Het slachtoffer werd vervolgens gereanimeerd. Na een uur bleek de man niet meer te redden en werd de reanimatie gestopt.

Tegem half drie heeft bergingsbedrijf Kuzee de auto getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren