Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt scooterrijder na botsing

Toegevoegd: 17-06-2019, 08.01 uur
Politie zoekt scooterrijder na botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie zoekt getuigen van een aanrijding dit weekeinde in Middelburg. Na de botsing ging een scooterrijder er vandoor.

Het ongeluk vond net na middernacht plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Op de Wielingenstraat kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. De scooter reed na de aanrijding door in de richting van het Westerscheldeplein.

"Het zou gaan om een zwarte scooter en deze had geen kentekenplaat. Door de aanrijding is de scooter mogelijk zwaar beschadigd geraakt. Hebt u iets gezien of hebt u een beschadigde scooter zien staan of rijden? Bel dan 0900-8844", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750