Gewonden bij frontale botsing Deltaweg

Toegevoegd: 19-06-2019, 11.49 uur

Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Bij een frontale botsing op de Deltaweg bij Wilhelminadorp zijn vanmorgen tenminste twee personen gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor lange files.

Rond 08.45 uur botste twee personenauto’s door nog onbekende oorzaak frontaal tegen elkaar aan. Een derde voertuig werd bij de botsing ook geraakt. Toen de hulpdiensten arriveerden waren alle inzittenden al uit hun voertuig. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Na het ongeluk is de weg volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Rond 11.15 uur is gestart met het bergen van de voertuigen en het reinigen van het wegdek.

Het verkeer werd tijdens de afsluiting over de parallelweg geleid. Dit zorgde voor de nodige vertraging. In de richting van Goes was dit bijna drie kwartier, de nadere kant op ongeveer tien minuten. Om 11.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo Hilberink (19-6-2019 om 17:34)
de vertraging was duidelijk wel veel meer richting Zierikzee 1 uur en richting Goes 1 uur en 20 min
Boyee (19-6-2019 om 12:41)
Onbekende oorzaak!!! T is elke week wel een keer prijs daar. Zitten te suffen achter t stuur denk ik.Baas weer blij omdat je daar 45 min stil heb moeten staan.Opletten dat is de remedie.