Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken vrouw parkeert op oprit wildvreemden

Toegevoegd: 24-06-2019, 17.27 uur - Update: 24-06-2019, 18.03 uur
Dronken vrouw parkeert op oprit wildvreemden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag in Vlissingen een vrouw aangehouden die onder invloed van alcohol had gereden.

Een agent van de landelijke eenheid van de politie laat via Twitter weten dat de vrouw een band had lekgereden en vervolgens bij wildvreemden op de oprit had geparkeerd. De gewaarschuwde politie constateerde dat de vrouw vermoedelijk onder invloed van alcohol had gereden.

Op het politiebureau blies de vrouw een waarde van 940 Ug/l. Dat is meer dan de 220 Ug/l die normaal is toegestaan. De vrouw kreeg in eerste instantie een rijverbod van 12 uur en een dagvaarding. Ze zit inmiddels echter in Torentijd omdat ze beledigingen en een bedreiging uitte. De vrouw zei namelijk dat ze terug zou komen met wat messen, aldus de gebiedsagent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (25-6-2019 om 07:37)
Opvallend veel dronken vrouwen halen de krant deze week na hoek -Terneuzen nu ook Vlissingen , ja de belgische groep Katastrofe zong er jaren geleden al over Met de Wijven niks dan last