Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man onder invloed drugs rijdt tegen auto

Toegevoegd: 27-06-2019, 14.17 uur
Man onder invloed drugs rijdt tegen auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een man die onder invloed reed van drugs heeft vannacht in Hulst tijdens het wegrijden een andere geparkeerde auto aangereden. De bestuurder probeerde weg te rijden, maar hij werd op heterdaad betrapt door agenten.

De agenten surveilleerden rond 00.20 uur op de Grote Markt toen ze plotseling een harde klap hoorden. Ze zagen vervolgens wat er was gebeurd en besloten de bestuurder aan te spreken. Deze probeerde nog weg te rijden maar de agenten verhinderden dit.

Intussen roken de agenten vanuit de auto een sterke henneplucht. De automobilist wenste nergens aan mee te werken en is uiteindelijk aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar is een speekseltest van de 29-jarige Belg (woonplaats onbekend) afgenomen. De man bleek positief te testen op het gebruik van THC.

Een GGD-arts is naar het bureau gekomen om een bloedmonster van de man af te nemen. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750