Weerbericht:
Vanochtend langs de kust stormachtig met kans op zware windstoten
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeval ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 28-06-2019, 14.15 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een verkeersongeval in ‘s-Heer Arendskerke is vrijdag aan het begin van de middag iemand ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur bij de kruising van de Oude Rijksweg en de Nijverheidsstraat. ​Er was sprake van een botsing tussen een fietser en een personenauto bij de oversteekplaats. De gewonde is per ambulance afgevoerd. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer naar de incidentlocatie zelf gekomen maar er was wel een rendez-vous geregeld langs de A58 bij Rilland.

De politie onderzoekt de toedracht van de botsing. De bestuurder van de auto heeft een blaastest moeten doen maar hij had niet gedronken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750