Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in loods Middelburg

Toegevoegd: 03-07-2019, 09.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een grote brand in een loods op industrieterrein Arnestein in Middelburg.


Rond 08.10 uur brak er brand uit in een lasloods aan de Herculesweg. Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de loods volledig in brand. Volgens de Veiligheidsregio zit de brand in het dak van loods. De brandweer probeert uitbreiding te voorkomen. Vanwege de forse rookontwikkeling zijn de bedrijven in de omgeving gewaarschuwd en zo nodig uit het bedrijf gehaald.

De omgeving is afgezet en een meetploeg verricht metingen in de omgeving. Voor het blussen zijn drie blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. Ook is er een adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen. In de loods werden laswerkzaamheden uitgevoerd. Of dit ook de oorzaak van de brand is wordt nog onderzocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750