Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Schietpartij Middelburg dinsdag in Hart van Nederland

Toegevoegd: 13-11-2006, 21.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Televisiezender SBS6 gaat dinsdag aandacht besteden aan de schiertpartij op de Koepoortbrug in Middelburg die in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober plaatsvond.

De schietpartij vond die nacht vond rond 02.00 uur plaats. Een 19-jarige man uit Middelburg reed rond genoemd tijdstip met zijn bromfiets over de Koepoortbrug en stopte bij twee onbekende mannen.

Toen hij weer wegreed, werd hij door een van hen in zijn rug geschoten. De jongen is opgenomen in het ziekenhuis in Vlissingen. Inmiddels is hij uit het ziekenhuis en aan het revalideren.

Dinsdagavond zal er om 22.30 uur in het programma Hart van Nederland op SBS6 aandacht besteed worden aan deze zaak. Personen die tips hebben worden verzocht te bellen met 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren