Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Harddrugs gevonden in auto, twee aanhoudingen

Toegevoegd: 18-07-2019, 14.37 uur
Harddrugs gevonden in auto, twee aanhoudingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - Tijdens een voertuigcontrole op de A58 ter hoogte van Waarde hebben agenten woensdagavond twee mannen van 21 en 22 jaar uit Lelystad aangehouden.


De mannen hadden drugs bij zich in hun auto. Agenten van de Landelijke Eenheid gaven omstreeks 21.00 uur een voertuig rijdend op de A58 een stopteken om deze te controleren. Tijdens de controle roken zij een sterke henneplucht. Agenten zagen van buitenaf ook Xtc-pillen in een gripzakje zitten.

Op basis daarvan besloten de agenten om de auto te doorzoeken. In de auto vonden zij verder ook nog gripzakjes en ponypacks met daarin vermoedelijk cocaïne. Ook is er 110 gram hennep aangetroffen in de auto. Alle goederen zijn in beslag genomen. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (18-7-2019 om 19:06)
Opgeruimd staat netjes.
kees kikker (18-7-2019 om 17:04)
W.T.F. Lelystad? Zo ver? Wat doen die hier helemaal. Pftt....