Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumahelikopter landt op strand Dishoek

Toegevoegd: 26-07-2019, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag geland op het strand bij Dishoek. Hierom moest een stuk strand tijdelijk worden ontruimd.

De helikopter werd rond 14.00 uur opgeroepen. Volgens de politie was er sprake van een medische noodsituatie. Het traumateam, de ambulancedienst, de politie en de strandwacht werkten bij het incident samen. Het slachtoffer is rond 14.40 uur per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Strandwachten hielden een deel van het strand bij de hoofdpost aan de Kaapduinseweg in Koudekerke enige tijd vrij zodat de hulpverlening ongehinderd plaats kon vinden en de helikopter veilig kon landen en opstijgen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (26-7-2019 om 20:52)
Beterschap voor de persoon! Het is eigenlijk te heet voor het strand. Maar er kan natuurlijk van alles gebeurd zijn. Sterkte!