Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral morgen later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist rijdt door na ongeluk met motorrijder

Toegevoegd: 29-07-2019, 21.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

‘S-HEERENHOEK - Een motorrijder is maandagavond bij een ongeluk in ‘s-Heerenhoek gewond geraakt. Een betrokken automobilist reed na de aanrijding door.

Het incident vond rond 19.35 uur plaats op de ‘s-Heerenhoeksedijk. De motorrijder kwam volgens omstanders in botsing met de personenauto. De bestuurder van de personenauto stopte, maar reed vervolgens verder zonder zijn identiteit bekend te maken.

De motorrijder kwam in de berm terecht en raakte gewond. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend.

De politie doet onderzoek naar het ongeval en heeft diverse getuigenverklaringen opgenomen. De beschadigde motor is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750