Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slachtoffer steekpartij weer uit ziekenhuis

Toegevoegd: 05-08-2019, 10.53 uur
De politie deed zondag urenlang sporenonderzoek.
De politie deed zondag urenlang sporenonderzoek.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Het slachtoffer van de steekpartij gisternacht in Breskens is uit het ziekenhuis ontslagen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De politie trof zondag rond 04.30 uur na een melding van een steekincident een gewonde man aan bij de Mercuriusstraat. Hij werd voor verdere behandeling naar een ziekenhuis in België gebracht. In de Mercuriusstraat was een plaats delict afgezet rondom een fiets. Vanuit deze straat was het Havenfortpad afgezet met linten. Ook alle steegjes tot aan de Grote Mark waren aangemerkt als plaats delict. Nadat uren onderzoek was gedaan, werd de omgeving rond 08.15 uur weer vrijgegeven.

De twee verdachten in de zaak, mannen van 19 en 25 jaar oud en afkomstig uit Oostburg, zitten nog vast. Ze worden volgens de politie dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750