Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist kruipt uit auto na ongeluk

Toegevoegd: 08-08-2019, 00.29 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Bij de Emmaweg in Nieuw-Namen is woensdagmiddag een personenauto op zijn kop in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond.


De automobilist reed rond 17.15 uur eerst in de berm en kwam toen via de berm aan de andere kant van de weg in de naastgelegen sloot terecht, naast een dammetje bij een boomgaard. De deuren van de Belgische auto konden niet meer open maar de bestuurder wist naar de achterbank te klimmen en zichzelf uit het voertuig te bevrijden.

De persoon raakte wel gewond en voor het slachtoffer werd daarom een ambulance opgeroepen. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. De politie schakelde bergingsbedrijf Kuzee in om de auto weer recht te trekken en af te voeren. Rond 18.50 uur zat die klus er op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren