Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Botsing op rotonde in Middelburg

Toegevoegd: 17-08-2019, 18.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee personenauto’s zijn vanmiddag in Middelburg met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 17.35 uur plaats op de rotonde van de Schroeweg ter hoogte van de Mortiereboulevard. Over de toedracht van de aanrijding is verder nog niks bekend. Beide voertuigen raakten beschadigd.

In één van de voertuigen zaten twee personen welke zijn onderzocht door de ambulancedienst. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. Beide partijen hebben deze schade elders afgehandeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (20-8-2019 om 17:27)
@Peter Quest, stond je stil voor of na de STOPstreep? indien je na de streep stilstond....... tja,,,, te laat geremd / gestopt en dus de sjaak
Peter Quest (19-8-2019 om 09:54)
Ach we kennen de zwakke punten ondertussen. Deze Rotonde, de N57 voor Serooskerke waar het regelmatig prijs knallen is. En de overheid maar zeuren over veiligheid maar geen stappen ondernemen. Het is gaan wennen. En ja Marc, die stoplichten bij MC Donalds staan helemaal fout afgesteld. Heb laatst een bon gekregen voor rijden door rood terwijl ik stil stond. Kan me herinneren dat iemand dat jaren geleden ook gekregen had. Maar ja levert heeeeeeeeel veel geld op voor de (R)Overheid. En ja overheid is onbetrouwbaar. Ter info, die paal is van Justitie en dus wijst iedereen naar elkaar. Die paal gaan ze echt niet weghalen en stoplichten gaan ze echt niet anders afstellen. Het is daar kassa, kassa, kassa.
Zeeuwse Showride (19-8-2019 om 09:23)
@Marc ................ er is NIKS mis met dat stuk weg, gewoon helemaal NIKS. turbo rotondes zijn een superuitvinding (als je ze gebruikt hoe ze bedoelt zijn;) ). Voor de gemeente dus geen werk aan de winkel, voor mensen die de regels niet kennen; Terug naar de rijschool @crb, als je de 1ste of 2de afslag van de rotonde wil nemen zit je goed op die rechterstrook, wil je echter de 3de afslag nemen is het gebruikelijk dat je begint op de linkerstrook en ter hoogte van de 2de afslag opschuift naar rechts. (Dan laat ik even de afslag naar de B-weg op deze rotonde buiten beschouwing, tel je die wel mee dan is afslag 1,2,3 rechts en afslag 4,5 links beginnen)
Sander (18-8-2019 om 19:53)
Inderdaad, iedere dag rijdt ik meerdere malen over die rotondes, heel weinig mensen blijken tegenwoordig nog maar te weten hoe ze een rotonde moeten nemen, of gewoon te lui zijn om richting aan tegeven, te laat van baan wisselen als ze 3 kwart moeten. @marc die stoplichten bij de MC Donald's is inderdaad drama, soms sta je met 2 auto's, is degene voor je net opgetrokken, springt ie al op rood moeten ze spoedig eens wat aan veranderen.
Marc (18-8-2019 om 15:43)
Iedere week is het er wel raak. Op de twee turbo rotondes die voor deze rotonde gesitueerd zijn of deze rotonde. Dringende oproep aan de Gemeente Middelburg om aan deze infrastructurele nachtmerrie wat wijzigingen aan te brengen die tot minder ongelukken lijdt. En als je er toch wat aan gaat doen stel gelijk die stoplichten met flitspaal bij de Mc Donalds is wat beter af want dat is ook compleet DRAMA. Werk aan de winkel dus. Een dagelijkse berijder van dit stuk onveilig verkeer.
crb (18-8-2019 om 10:28)
oh bekend daar....neem je netjes de rechterbaan....en dan altijd mensen die de linkerbaan overscheuren en dan vlak voor de afslag je enorm afsnijden omdat ze naar rechts moeten.....
Cookie-instellingen beheren