Weerbericht:
Zon en wolkenvelden, lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Kapellebrug

Toegevoegd: 02-09-2019, 13.25 uur
Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLEBRUG - Bij een botsing op de Gentsevaart in Kapellebrug is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt.


Rond 12.15 uur stopte er een Belgische automobilist ter hoogte van de Roskamstraat om een fietser voorrang te verlenen. Een achteropkomende bestuurder remde ook af om tot stilstand te komen. Een bestelauto die daar weer achter reed zag dit te laat en botste in volle vaart op de auto voor hem.

Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij. Een vrouw uit één van de voertuigen is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (2-9-2019 om 14:50)
Die (te vriendelijke) Belgen moeten eens massaal afleren om fietsers en voetgangers overal voorrang te willen geven, terwijl die fietsers en voetgangers dat niet altijd hebben. Zo ontstaan er onvoorspelbare en levensgevaarlijke situaties. Verkeersregels zijn er immers om door IEDEREEN nageleefd te worden.
NL (2-9-2019 om 14:00)
Belgen moeten zich eens aan de regels gaan houden. Fietsers hebben daar geen voorrang, er staan haaientanden. Nu zie je wel waar het toe leid met hun stommiteiten van zelf bepalen of er voorrang is of niet