Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ongeval na voorrangsfout 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 05-09-2019, 10.20 uur
Ongeval na voorrangsfout 's-Heerenhoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

'S-HEERENHOEK - Op de kruising Nassauweg - Werrilaan in 's-Heerenhoek heeft woensdagmiddag kort voor 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Niemand raakte ernstig gewond.


De bestuurster van een van de voertuigen, een 32-jarige vrouw uit 's-Heer Arendskerke, verleende geen voorrang op de kruising waardoor de bestuurder van het andere voertuig, een 62-jarige man uit 's-Heerenhoek, een botsing niet meer kon voorkomen.

Omdat de vrouw pijnklachten kreeg toen de politie ter plaatse was, is er een ambulance gewaarschuwd. De vrouw en twee kinderen die ook in haar auto zaten, zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en konden ter plaatse worden behandeld. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de betrokken voertuigen te bergen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren