Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorongeluk Emelissedijk Colijnsplaat

Toegevoegd: 08-09-2019, 16.48 uur
Foto 16 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wielrenner (9-9-2019 om 10:33)
Die boer is gewoon aansprakelijk hoor. Een bordje met "modder" ontslaat hem niet van de verplichting de weg schoon te houden. Zaterdag fietste ik er zelf ook en toen was het ook een bende.
Pollewops (9-9-2019 om 06:47)
Nooit begrepen waarom die bordjes er staan. Iedere motorrijder snapt sowieso wel dat modder op de weg bijzonder gevaarlijk is. Iedere motorrijder scant constant het wegdek op zand, olie, blaadjes, modder en of je nu langzaam rijdt of snel, geen grip is geen grip, zeker als het wegdek nat is. Gewoon opriumen die modder op de weg of voorkomen dat het er op komt.
@charly (8-9-2019 om 23:39)
Er staan bordjes dus moet je opletten. Bij buitensporig veel modder zou er evt verhaal gehaald kunnen worden. Maar iedereen weet dat als de boeren rijden er wat kan liggen.
Kees (8-9-2019 om 21:48)
De boeren zijn gewoon aan het werk dus kan er hier en daar wat modder liggen, is gewoon normaal. Voor de gasten in de polder is het oppassen. Beterschap voor motorrijder.
Charly (8-9-2019 om 20:41)
En hoe zit het qua schade mocht de modder op de rijbaan daadwerkelijk de oorzaak zijn geweest?