Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor zwaargewonde Vlissingen

Toegevoegd: 11-09-2019, 14.22 uur - Update: 11-09-2019, 15.33 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is woensdagmiddag ter plaatse gekomen voor het overbrengen van een zwaargewonde patiënt.


Hulpdiensten werden rond 12.40 uur gealarmeerd voor een incident bij een bedrijf aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Twee ambulances en meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer eerste hulp verleend in afwachting van het Mobiel Medisch Team (MMT).

De gealarmeerde traumahelikopter is langs de A58 bij Arnemuiden geland voor een rendez-vous met de ambulancedienst. Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis buiten de regio. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat het om een medische noodsituatie ging. Vermoedelijk is er iemand onwel geworden. De arbeidsinspectie is voor de zekerheid in kennis gesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren