Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder rent weg na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 12-09-2019, 14.00 uur
Scooterrijder rent weg na ongeluk Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een aanrijding met doorrijding in Vlissingen. De verdachte is nog niet gevonden.


Dinsdagavond rond 20.35 uur botste er op de Salvador Dalistraat een bestuurder van een scooter tegen een personenauto. De jongen op de scooter rende er na de aanrijding gelijk vandoor. De 51-jarige bestuurster uit Vlissingen bleef met veel schade achter.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat er inmiddels meerdere getuigen zijn gehoord en er camerabeelden zijn bekeken. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden. Mensen die iets gezien hebben worden dan ook verzocht dit bij de politie te melden.

Zowel de auto van de vrouw als de scooter raakten flink beschadigd. De scooter is door de politie inbeslaggenomen. De bestuurster heeft inmiddels aangifte gedaan van het voorval. Agenten hebben de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (13-9-2019 om 13:09)
wie weet is hij gestolen of de plaat eraf gehaals dus kort door de bocht om te zeggen slap verhaal
bram goeree (13-9-2019 om 10:19)
misschien scooter gestolen ?
Marc (13-9-2019 om 07:28)
@moi: Waarom een slap verhaal? Misschien zat er geen kenteken meer op. Hoe vaak zie je dat niet rijden? Typische maar vooral een slappe reactie hoor.
moi (12-9-2019 om 17:51)
huh... scooters en brommers staan toch op kenteken?? hoezo dader niet gevonden... slap verhaal
Piet Cijsouw (12-9-2019 om 17:22)
Jammer dat we tegenwoordig steeds vaker onze verantwoordelijkheden ontlopen.Fout is fout, maar sta dan ook in voor de gevolgen.
Cookie-instellingen beheren