Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Personen ademen rook in bij keukenbrand

Toegevoegd: 19-09-2019, 11.11 uur
Personen ademen rook in bij keukenbrand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De ambulancedienst heeft woensdagavond in Zierikzee twee personen onderzocht nadat een keukenbrand was uitgebroken in een woning.

De brand aan de Eendrachtstraat werd rond 21.00 uur gemeld. Volgens de brandweer ontstond de brand in een koelkast. Door het brandje kwam de woning vol rook te staan. De brandweer van Zierikzee rukte uit met een tankautospuit en een hoogwerker. Nadat een nacontrole was gedaan, is de woning geventileerd.

Twee personen zijn nagekeken door de ambulancedienst maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Sticting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750