Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 11 meldingen (geen file)

Persoon gereanimeerd voor ziekenhuis Oostburg

Toegevoegd: 25-09-2019, 08.06 uur - Update: 25-09-2019, 08.45 uur
Door: Tim Koster

OOSTBURG - Bij het ziekenhuis in Oostburg is dinsdagnacht een auto voor de deur gestopt met daarin een persoon die moest worden gereanimeerd.

De auto met daarin het slachtoffer arriveerde rond 02.55 uur bij het ziekenhuis aan de Pastoor van Genklaan. Twee ambulances werden met spoed ter plaatse gestuurd om het slachtoffer te helpen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd direct de lucht in gestuurd. 

Het ambulancepersoneel en het mobiel medisch team (MMT) zijn geruime tijd bezig geweest met het slachtoffer. De gewonde is vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

Rondom de auto is een plaats delict gemaakt. De ingang van het ziekenhuis is afgezet met rood-wit lint. Het aanwezige ziekenhuis personeel heeft tegenover de politie een verklaring afgelegd. Ook heeft de politie enkele goederen veilig gesteld voor onderzoek. De ingang van het ziekenhuis is vanmorgen weer vrijgegeven.

Volgens een woordvoerster van de politie moest het slachtoffer worden gereanimeerd. Daarnaast start de politie een onderzoek omdat er mogelijk verdachte omstandigheden waren rondom het voorval. Zo wordt er ook onderzoek gedaan bij een pand in IJzendijke.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben H. (26-9-2019 om 09:35)
Beste Sebastiaan, in dat ziekenhuis zijn geen artsen in de nachtelijke uren omdat het een polikliniek is. Er worden overdag spreekuren gehouden en behandelingen verricht. Het was dan ook niet heel slim om dat slachtoffer daar zelf naar toe te brengen in plaats van een ambulance te laten komen naar het "therapeutisch centrum"
Martin (26-9-2019 om 08:57)
@Sebastian, Tijdens de nacht zijn er in dit ziekenhuis inderdaad geen artsen. Ook geen patienten overigens. Dit ziekenhuis is alleen poliklinisch.
Sebastian (25-9-2019 om 11:43)
Ik begrijp het niet. Waarom moet voor een reanimatie voor de deur van een ziekenhuis een arts met de heli uit Rotterdam komen? Zijn er in het ziekenhuis geen artsen?