Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekantelde vrachtwagen A58 weer overeind

Toegevoegd: 01-10-2019, 14.13 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De vrachtwagen die vanochtend kantelde bij een afrit van de A58 bij Goes staat weer op de rijbaan. De truck reed van een talud maar is zojuist weer omhoog getakeld.


De chauffeur van de vrachtauto kwam uit de richting van Vlissingen en nam rond 04.45 uur bij knooppunt De Poel de afslag naar de Deltaweg (A256/N256). In de bocht belandde de vrachtwagen in de berm en via de vangrail gleed de truck vervolgens van het talud. Zowel de brandweer als de ambulancedienst werden opgeroepen maar de situatie bleek mee te vallen.

Voordat de berging gestart kon worden, moest eerst de spits worden afgewacht. Hierna kon vangrail worden weggehaald om te zorgen dat er voldoende werkruimte zou zijn. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de vrachtwagen vervolgens eerst overeind gezet en daarna het talud op getrokken. Rond 13.30 uur stond het gevaarte met alle wielen weer op de weg.

De verkeersdienst van Rijkswaterstaat meldt dat de afslag naar verwachting tot 15.30 uur is afgesloten. Het verkeer wordt in de tussentijd omgeleid via de volgende op- en afrit: 34a.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (2-10-2019 om 21:55)
Zo te lezen was je erbij jfk. Of oordeel je zomaar
D (2-10-2019 om 20:45)
Lekker oordelen als je niet weet wat er gebeurt is
JFK (1-10-2019 om 15:49)
valt niet mee, handjes aan het stuur en op de weg letten!!!
Cookie-instellingen beheren