Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Witwasonderzoek in kledingwinkel Vlissingen

Toegevoegd: 10-10-2019, 09.20 uur
Agenten in de winkel in Vlissingen.
Agenten in de winkel in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet op dit moment onderzoek in een winkel in Vlissingen. Dit naar aanleiding van het witwasonderzoek vanmorgen bij een woning in Vlissingen.


In het pand aan de Lange Zelke zijn agenten bezig met een doorzoeking. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don is er vermoedelijk nepkleding gevonden. Ook een politiehond is in het pand aanwezig. 

Daarnaast is er in een andere woning in Vlissingen inmiddels ook een man aangehouden. Hij is ook verdachte in de zaak en familie van de drie eerder aangehouden vrouwen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (15-10-2019 om 17:58)
Best mijn mening, Ik snap het er is geen woord van gelogen dus daar krijg je inderdaad geen speld tussen. Je mag t best proberen.
Mijn mening (13-10-2019 om 11:20)
@Bram. Geen woorden voor je lompe reactie.
Bram (10-10-2019 om 19:42)
Trots op de polite nou dan ben je wel op je achterhoofd gevallen als je dat zegt. Niet dat deze mensen slim bezig zijn geweest en dit is terrecht. Maar om dan te zeggen trots op de politie ben benieuwd als je in de problemen zit en aangifte wil doen of je dan nog steeds we zo over denkt. Sta je namelijk voor dichte deuren. Deze mensen zijn wel erg dom trouwens, heb je zoveel geld en dan ga je nog uitkering aanvragen wat een mongool ben je dan. Als ze daarnaast gewoon witte inkomsten hadden konden ze nog jaren doorgaan.
Witte Reus, in je neus (10-10-2019 om 18:36)
pff, ik schat dat één derde van alle winkeltjes draait op witwassen..maar ja, de overheid heeft geen tijd want die zijn wegbezuinigd en die miljarden aan drugswinsten in dit land moeten toch ook schoongemaakt ?
Johan (10-10-2019 om 13:07)
Normaal toch dat er in een tweedehands kledingwinkel witgewassen wordt? Het spul kan maar schoon zijn!! Hahaha!
zeeuw (10-10-2019 om 11:38)
goedzo kleed ze maar letterlijk en figuurlijk uit en wij maar veel belating betalen voor die lui
Cookie-instellingen beheren