Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Twee gewonden bij botsing in Axel

Toegevoegd: 23-10-2019, 19.17 uur - Update: 24-10-2019, 15.02 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Allebei de voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een botsing tussen twee personenauto’s in Axel zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van hen raakte hierbij ernstig gewond.


De aanrijding vond rond 17.00 uur plaats op de Beoostenblijsestraat ter hoogte van de Bosdreef. Als gevolg van een vermoedelijke voorrangsfout kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij het ongeval zijn twee personen, een 84-jarige vrouw en 85-jarige man uit Vogelwaarde, gewond geraakt. Het vrouwelijke slachtoffer was ernstig gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder die vermoedelijk geen voorrang verleende, een 33-jarige man uit Philippine, heeft ter plaatse een verklaring afgelegd. Ten hem is een proces-verbaal opgemaakt. De weg is tijdens de afhandeling van het ongeluk tijdelijk afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf heeft allebei de voertuigen weggesleept.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren