Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 255 km

Gewonden bij ongeluk Sloebrug Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2019, 13.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Sloeweg in Vlissingen zijn dinsdag aan het begin van de middag meerdere personen gewond geraakt.


Rond 12.10 uur kwamen op de rijbaan naar Oost-Souburg tussen de Sloebrug en de spoorwegovergang vier voertuigen met elkaar in botsing. Hierbij onstond behoorlijk wat schade. Zowel de brandweer als de ambulancedienst werden opgeroepen. De betrokkenen zijn door de ambulancedienst nagekeken. Zeker één persoon is meegenomen naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de accu's van de betrokken auto's losgekoppeld. Voor het reinigen van het wegdek is de gemeente Vlissingen ingeschakeld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft drie auto's getakeld. Het vierde voertuig kon zelfstandig verder. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend. Het overige verkeer werd langs het ongeval geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (30-10-2019 om 09:51)
Vlissinger, Jos, het zou allebei kunnen. Het kan ook zijn dat ze te dicht achter elkaar gereden hebben. Als de voorste dan opeen op de rem gaat staan... We zullen het wel weer nooit te weten komen... Sterkte iig voor iedereen, want we maken allemaal fouten..
Vlissinger (29-10-2019 om 15:50)
Over de oorzaak van het ongeluk is niks bekend? Laat me raden, het busje is gewoon hard achterop een voor de trein wachtende groep auto's geklapt. Werkverkeer, dus -->misschien<-- weer druk in de weer met de telefoon? Van mij mogen ze overal camera systemen inzetten om in ieder geval die telefoongebruikers te pakken die niet ff kunnen wachten tot hun bestemming omdat ze appverslaafd zijn, de arme zieltjes.
Jos (29-10-2019 om 13:43)
Het verkeerslicht bij het spoor zal wel weer op rood zijn gesprongen.....Gebeurt wel meer daar en na 20 seconde gaat het weer op groen......En als je dan niet goed oplet met het felle zonnetje ......boem.
Cookie-instellingen beheren