Gewonden bij ongeluk Sloebrug Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2019, 13.00 uur

Foto 1 van 15

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (30-10-2019 om 09:51)
Vlissinger, Jos, het zou allebei kunnen. Het kan ook zijn dat ze te dicht achter elkaar gereden hebben. Als de voorste dan opeen op de rem gaat staan... We zullen het wel weer nooit te weten komen... Sterkte iig voor iedereen, want we maken allemaal fouten..
Vlissinger (29-10-2019 om 15:50)
Over de oorzaak van het ongeluk is niks bekend? Laat me raden, het busje is gewoon hard achterop een voor de trein wachtende groep auto's geklapt. Werkverkeer, dus -->misschien<-- weer druk in de weer met de telefoon? Van mij mogen ze overal camera systemen inzetten om in ieder geval die telefoongebruikers te pakken die niet ff kunnen wachten tot hun bestemming omdat ze appverslaafd zijn, de arme zieltjes.
Jos (29-10-2019 om 13:43)
Het verkeerslicht bij het spoor zal wel weer op rood zijn gesprongen.....Gebeurt wel meer daar en na 20 seconde gaat het weer op groen......En als je dan niet goed oplet met het felle zonnetje ......boem.