Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 64 km

Mishandeling Vlissingen, verdachte voortvluchtig

Toegevoegd: 02-11-2019, 10.35 uur - Update: 02-11-2019, 11.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen is vanochtend iemand mishandeld. De politie is nog op zoek naar de verdachte.


Volgens een woordvoerster van de politie kwam omstreeks 09.10 uur een melding binnen van huiselijk geweld. Hierop werden zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter steeg op maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke.

De ambulancedienst heeft een man naar het ziekenhuis gebracht. Hij leek niet ernstig gewond te zijn geraakt. Volgens de politie was de verdachte rond 10.45 uur nog altijd voortvluchtig. Een signalement is echter nog niet vrijgegeven. De zaak is nog in onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren