Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 103 km

Politie onderzoekt steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 08-11-2019, 09.34 uur
De politie kreeg een melding dat een man was neergestoken.
De politie kreeg een melding dat een man was neergestoken.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een steekincident donderdagavond laat aan de Singel in Vlissingen tussen twee mannen. Er is een man aangehouden.


De politie kreeg rond 00.00 uur een melding dat een man was neergestoken. Agenten troffen op straat wat bloed aan en in een woning een mes. Het mes werd in beslag genomen. Op een nabijgelegen garageplein troffen agenten twee mannen aan, die met elkaar stonden te praten.

Een 34-jarige man uit Vlissingen had een snee in zijn hand, hij wilde geen aangifte van het voorval doen. De andere man, een 27-jarige plaatsgenoot, werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Van de man is een alcoholtest afgenomen, hij blies 945 ug/l. De Vlissinger zit nog vast en wordt vrijdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750