Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 424 km

Opnieuw Zeeuwse zaken in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 04-12-2006, 22.40 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland vraagt dinsdagavond 5 december, via het programma Opsporing Verzocht, aandacht voor de aangespoelde stoffelijke resten nabij Kamperland en een illegale pintransactie in Zaamslag.

Op 2 mei jl. zijn op het strand onderaan de Stormvloedkering te Kamperland de stoffelijke resten gevonden van een man. Zijn lichaam heeft wellicht al vanaf begin 2005 in het water gelegen. De man is vermoedelijk tussen de 40 en 50 jaar oud met een lichaamslengte van ongeveer 1.70 a 1.80 meter.

De man droeg een bruine broek, een bruine leren jas met een gestreepte binnenvoering en een bruine broek. In het programma worden de kledingrestanten en een sleuteltasje getoond met daarop een adres van een bedrijf in centrale verwarming en sanitair uit het Belgische Zolder.

Verder wordt in dit Opsporingsprogramma aandacht besteed aan een illegale pintransactie op 20 september jl. bij de Rabobank in Zaamslag. Tijdens een onoverzichtelijke situatie zagen een man en vrouw kans om met een bankpas van de benadeelde € 1.000,= te pinnen.

De politie toont in deze uitzending beelden van deze pintransactie waarbij vooral de mannelijke verdachte heel goed in beeld is. Het vermoeden bestaat dat de vermoedelijk engels sprekende daders ook op andere plaatsen in Nederland hebben toegeslagen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt morgen uitgezonden op Ned. 1 en begint om 21.50 uur. Woensdag 6 december om 13.20 uur is de herhaling op Ned. 2. Getuigen kunnen hun meldingen doorgeven naar de studio op de ‘Opsporingstiplijn’ 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren