Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gewond bij incident achtergelaten vuurwerk

Toegevoegd: 02-01-2020, 12.47 uur
Kind gewond bij incident achtergelaten vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Een kind is woensdagmiddag gewond geraakt toen dit achtergelaten vuurwerk probeerde af te steken. Dat heeft de politie bevestigd.


Het incident gebeurde rond 15.15 uur bij de Schelpkreekstraat. Er zou een ambulance ter plekke zijn geweest maar de politie kan die informatie niet bevestigen. De politie kan sowieso niet veel details over het ongeluk geven vanuit privacy-oogpunt maar geeft wel aan dat het kind voor verdere behandeling naar het ziekenhuis is gebracht.

Hoe oud het kind precies is en of het om een jongen of een meisje gaat, is niet duidelijk. Ook is niet bekend of er sprake was van achtergelaten illegaal of legaal vuurwerk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (2-1-2020 om 15:01)
om dit soort ongelukken te voorkomen zou een ieder die vuurwerk afsteekt zich verplicht moeten voelen om na afloop zelf de vuiligheid op te ruimen die men heeft veroorzaakt . wat misschien een goed idee dat degene voor wie zijn deur dit gebeurd is en van wie vermoedelijk deze rommel was zichzelf meld en verantwoordelijkheid neemt voor wat betreft de schade. een vuurwerk verbod dat kan waarschijnlijk ook helpen om dit te voorkomen.
Liesbeth (2-1-2020 om 14:44)
Vuurwerk achterlaten zou altijd illegaal moeten zijn. Want het zijn altijd kinderen die het oprapen (en zonder toezicht) aansteken. En dus, zowiezo, op een tijd die NIET is toegestaan. De vervuilers moeten hun eigen TROEP OPRUIMEN AUB!!!! Voor de kinderen! Dus vóór de ochtend !!! Aangezien we weten dat dit toch niet gaat gebeuren reste nog maar twee opties, zoals Rotterdam het afsteken regelen... OF AFSCHAFFEN-VERBIEDEN én hoge boetes + HANDHAVEN AUB
Fijne buren... (2-1-2020 om 14:19)
toch maar fijn vuurwerk afgestoken en lekker de rotzooi voor een ander laten liggen want zelf opruimen, dat doen asocialen niet. (je kan zien welke straten ze wonen aan de teringbende) En dan nu ben je schuldig een kind te verwonden voor jou plezier. een zeer zeer ongelukkig 2020 toegewenst en hopelijk blaas je jezelf op.
Piet Cijsouw (2-1-2020 om 13:28)
Het achterlaten van vuurwerkresten is zeer a sociaal. Het opruimen van je vuurwerkresten moet net zo normaal zijn als het mogen afsteken. Hopelijk geen blijvend letsel voor het nietsvermoedende slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren