Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee ongelukken Ten Ankerweg Tholen

Toegevoegd: 19-01-2020, 20.00 uur
Het ongeluk ter hoogte van de Parksingel.
Het ongeluk ter hoogte van de Parksingel.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Op de Ten Ankerweg in Tholen zijn zondagavond twee ongevallen gebeurd. De brandweer is hierbij ingezet.


Rond 17.55 uur kwam er ter hoogte van het Dalemhof een kindje met zijn voet tussen de spaken van een fiets. De brandweer werd opgeroepen om het slachtoffertje te bevrijden. Een ambulanceteam heeft het kindje nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Op het moment dat de brandweer klaar was bij het eerste ongeluk vond er een aanrijding plaats op de rotonde nabij de Parksingel. Hier was een 45km auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen en tegen een personenauto gebotst.

Het ambulanceteam heeft zich direct ontfermd over de inzittende van het autootje. De bestuurder is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij. De brandweer heeft tijdens de afhandeling van het ongeluk het verkeer geregeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750