Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval meerdere voertuigen A58 Ritthem

Toegevoegd: 20-01-2020, 20.04 uur
Door: Tim Koster

RITTHEM - Op de A58 bij Ritthem heeft maandagavond een ernstig ongeluk plaatsgevonden met meerdere voertuigen. Er zijn meerdere personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 19.35 uur op de oprit naar de A58 richting Middelburg. Ten minste drie ambulances zijn met spoed ter plekke gekomen. De brandweer heeft opgeschaald naar middel hulpverlening waardoor er twee blusvoertuigen ter plaatse zijn gekomen. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) waren er bij het ongeluk twee busjes en één personenauto betrokken. Later bleek dat er echter maar één busje bij betrokken was. Uit één van de betrokken voertuigen kwam een tijdje veel rook. Een ander voertuig staat zwaarbeschadigd in de berm. De brandweer heeft één slachtoffer dat bekneld zat in de personenauto bevrijd. Met een warmtebeeldcamera werd gezocht naar eventuele slachtoffers.

Ten minste twee slachtoffers zijn per ambulance met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. In verband met het ongeval is de A58 afgesloten vanaf afslag Oost-Souburg/Ritthem tot afslag Middelburg-Centrum. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse om de betrokken voertuigen weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750