Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui, later meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot N258 Hulst

Toegevoegd: 22-01-2020, 02.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Groot alarm na een melding van een ongeluk dinsdagavond laat in Hulst. Een automobiliste was van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen.


Even voor 23.30 uur vond er op de Langeweg (N258) een eenzijdig verkeersongeluk plaats. Een automobiliste raakte bij de rotonde ter hoogte van de Riet en Wulfsdijkweg de controle over haar voertuig kwijt, reed van de weg en kwam met haar auto op zijn zijkant tot stilstand.

Gelijk na de melding van het ongeval werd er een ambulance opgeroepen. Ook de brandweer werd ingezet omdat er mogelijk sprake was van een reanimatie. Na aankomst van de eerste eenheden bleek de situatie allemaal mee te vallen. De vrouw liep lichte verwondingen op, maar hoefde hiervoor niet mee met de ambulance. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (22-1-2020 om 22:50)
Mevrouw misschien te snel naar huis gereden en dan kan het gebeuren dat je zoiets overkomt maar gelukkig voor U goed afgelopen
Wim (22-1-2020 om 19:06)
Veel auto,s van de weg tegenwoordig.hoe komt dit nu.