Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond in Middelburg

Toegevoegd: 16-02-2020, 03.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag in Middelburg zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Rond 02.15 uur werd de man gevonden naast zijn fiets op de Nieuwe Vlissingseweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om de gewonde te helpen. Ook de politie was met diverse eenheden ter plaatse.

De gewonde man is vervolgens met een ambulance naar Heinkenszand gebracht. Hier landde de traumahelikopter langs de A58 voor medische assistentie. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft op de Nieuwe Vlissingseweg onderzoek gedaan naar de toedracht van de valpartij. Hierna is de fiets meegenomen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750