Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Nekklachten na aanrijding Postweg Tholen

Toegevoegd: 29-02-2020, 17.56 uur
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een ambulanceteam heeft zaterdagmiddag in Tholen één van de betrokkenen van een aanrijding tussen twee personenauto's nagekeken.


De wagens kwamen even na 15.00 uur met elkaar in botsing bij de kruising van de Postweg (N286), de Kettingdijk en de Vrouwendijk. Eén van de voertuigen kwam tot stilstand tegen een lichtmast. Nadat eerst de politie ter plaatse was gegaan, werd even later ook de ambulancedienst opgeroepen. Eén van de betrokkenen had namelijk nekklachten. Na onderzoek bleek de persoon in kwestie echter niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd. Vanwege het ongeval ontstond een fikse file op de Postweg. De politie moest namelijk tijdelijk één rijstrook afsluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren