Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Ernstig ongeluk Stadseweg Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 01-03-2020, 15.19 uur - Update: 01-03-2020, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Bij een ongeluk in Wolphaartsdijk is zondagmiddag een persoon ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk vond even na 14.00 uur plaats op de Stadseweg (N668). Een motorrijder raakte hier met zijn Harley Davidson Fat Boy van de weg. Vervolgens belandde hij op het vrij liggende fietspad. Waardoor het ongeluk precies gebeurde, is niet duidelijk. De verkeerspolitie doet hier onderzoek naar.

Na de melding kwamen twee ambulanceteams ter plaatse om de gewonde te behandelen. Ook een traumahelikopter uit Rotterdam landde bij het incident voor medische assistentie. Na drie kwartier is de gewonde uiteindelijk ook per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

De Stadseweg was vanwege het ongeluk tot even na 15.00 uur volledig afgesloten. Later was alleen het fietspad waarop de motor tot stilstand kwam afgesloten. Dit duurde maar even want kort na 15.15 uur kon bergingsbedrijf De Moor de motor weghalen en werd de weg weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne Mieke (2-3-2020 om 08:09)
Ik ben het volkomen met Joris eens. Veel respect voor de hulpverleners.
Joris (1-3-2020 om 22:46)
Vandaag 2 overleden personen gevonden en een ernstig motorongeluk. Hulde voor de heren en dames ambulanciers die er altijd opaf gaan, niet wetend wat ze zullen aantreffen maar altijd gereed tot het uiterste te gaan om een leven te redden. Respect voor deze hulpverleners, mag weleens gezegt worden.
Cookie-instellingen beheren