Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Weer kop-staart botsing verkeerslichten Sloeweg

Toegevoegd: 05-03-2020, 12.34 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de auto's weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de auto's weggesleept.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Donderdagmorgen heeft er bij de verkeerslichten aan de Sloeweg ter hoogte van de A58 opnieuw een kop-staart  botsing plaatsgevonden.


Rond 11.25 uur kwamen ter hoogte van de verkeerslichten op de kruising A58 - Havendorpweg - Bermweg in de richting van Middelburg opnieuw twee automobilisten met elkaar in botsing. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse voor een persoon met nekklachten. Ook de politie werd weer met spoed ter plekke gestuurd voor het regelen van de afzetting.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de personenauto’s weggesleept. Rond 11.50 uur kon de weg weer volledig vrijgegeven worden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-3-2020 om 16:39)
Zeeuw en WalterG ,jullie hebben beiden gelijk ook in Zeeuws-Vlaanderen op meerdere punten zo .zou het nu zoveel moeite zijn om die stoplichten wat ruimer af te stellen ..misschien dat dit beter zou werken .nu proberen velen nog mee te gaan door oranje en soms net rood .deze afstelling komt de veiligheid niet ten goede .weet best wel dat oranje betekend kruising vrij maken ,maar zijn we niet allemaal of veel die nog nog net even mee gaan met onze voorganger .dus stel ze wat ruimer af
Verkeersdeelnemer (5-3-2020 om 16:23)
Blijft bijzonder hoe mensen de schuld afschuiven, deze keer is het het stoplicht, rood = rood klaar, al staat die 2 seconden op groen (Bijv. verkeerssluis) en volgens mij hebben ze daar dat van oranje uitgevonden. Situatie niet duidelijk? Snelheidheid eruit. Simpel. Als je zoals WalterG denkt 2 opties te hebben (Gas erbij of noodstop), is het al eerder fout gegaan bij het benaderen van het kruispunt. Hij heeft verder wel een goedpunt; Gemeente doe iets, plaats een flitspaal.
Goesenaar (5-3-2020 om 15:00)
Iedereen moet opletten maar de verkeerslichten zijn zo onlogisch afgesteld dat deze er zeker (mede) debet aan zijn.
Zeeuw (5-3-2020 om 14:50)
Eens met WalterG, tuurlijk moet je afstand houden maar de tijd is tussen groen en oranje/rood worden is erg kort. Mensen zijn er (nog) niet op bedacht dat de stoplichten na twee auto's op oranje (kunnen) gaan. Normaal gesproken staan stoplichten langere periode op groen.... Het doorstromen van verkeer vanuit alle richtingen is belangrijk maar na aanpassingen zijn er diverse aanrijdingen met- en zonder letsel voorgevallen! aanpassen dus inderdaad! of wachten op een kalf en een put????
JFK (5-3-2020 om 13:28)
geweldig, eigen domme schuld. De mensen begrijpen nog steeds niet dat je AFSTAND moet houden, zeker in deze weersomstandigheden. Eigenlijk zijn die mensen rijp voor een herexamen.
WalterG (5-3-2020 om 13:03)
Tsja, misschien iets te agressief rijgedrag en zeker te kort op de voorganger. Echter uit ervaring moet ik melden: de stoplichten staan VEEL te krap afgesteld op groen. DAT is de oorzaak. Ook de afslag naar Souburg. Wanneer uit een rijtje auto's de (voor-) laatste wil passeren, springt het licht al op oranje/rood. Terwijl de zoeklussen zeker detecteren dat de laatste nog niet weg is en op de detectielus staat. Wat doe je dan? Boos toch gas geven en net niet door rood? Of met een knal op de rem trappen? GEMEENTE DOE HIER IETS AAN!
Cookie-instellingen beheren