Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Weer kop-staart botsing verkeerslichten Sloeweg

Toegevoegd: 05-03-2020, 12.34 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de auto's weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de auto's weggesleept.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Donderdagmorgen heeft er bij de verkeerslichten aan de Sloeweg ter hoogte van de A58 opnieuw een kop-staart  botsing plaatsgevonden.


Rond 11.25 uur kwamen ter hoogte van de verkeerslichten op de kruising A58 - Havendorpweg - Bermweg in de richting van Middelburg opnieuw twee automobilisten met elkaar in botsing. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse voor een persoon met nekklachten. Ook de politie werd weer met spoed ter plekke gestuurd voor het regelen van de afzetting.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de personenauto’s weggesleept. Rond 11.50 uur kon de weg weer volledig vrijgegeven worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oranje in het midden (7-3-2020 om 15:01)
@ kees, niet mee eens. oranje is er om in te schatten of je nog op tijd kan remmen. Als je volgens u toch moet stoppen en gestopt zijn voor oranje, waarom zit dat dan op stoplichten want dan is het het zelfde als rood. Dat de overheid duidelijk problemen heeft met de moderne compjoeter gestuurde verkeersinstallaties inregelen is gewoon het probleem. Getuige sommige lichten waar het al groen is terwijl het uit andere richtingen net op oranje springt. Blijkbaar is haast en verkeersdoorstroming belangrijker dan veiligheid.
Joris (5-3-2020 om 20:38)
@JP: Inderdaad, menselijke fouten zijn de hoofdoorzaak van verkeersongelukken. Telefoon op schoot is heel gewoon, kijk maar eens rond als je voor een verkeerslicht of spoorwegovergang moet stilstaan. Allemaal hangende kopjes die hun telefoon bestuderen. Op tijd vertrekken scheelt ook veel, hoef je geen risico's te nemen om op tijd te zijn. En met de verkeerslichten op de kruising A58, Bermweg en Sloeweg is niets mis. Werken zoals overal elders, rood, oranje en groen, de instellingen zijn wel belabberd. Eén voertuig door groen, tweede heeft oranje en derde heeft rood, al staan er nog 20 achter. Zo is de situatie vanuit Vlissingen linksaf Oost-Souburg in.
Puk (5-3-2020 om 19:23)
Helemaal mee eens dat je in het verkeer continue alert moet zijn en van je telefoon afblijft. Maar het heet niet voor niets ongeluk. Een fractie van een seconde niet opletten óf iets over het hoofd zien, dat kan toch iedereen overkomen?!
Kees (5-3-2020 om 17:34)
Het verkeerslicht heeft hier niets mee te maken. Het kan zo afgesteld zijn dat er 2 auto's door mogen en dan oranje. Dan moet je daar als bestuurder gewoon op anticiperen. Helaas zijn er nog veel mensen die niet stoppen bij oranje maar nog net even er doorheen proberen met alle gevolgen van dien. Oranje is gewoon stoppen
willem (5-3-2020 om 17:29)
regen, dus gladde wegen--haast hebben--geen afstand houden--enz enz. gek he, die kop-staart botsingen.
JP (5-3-2020 om 16:53)
Wat heeft dat verkeerslicht er nu mee te maken ??? Is toch mensen schuld botsing ? Anders kun je gemeente wel aansprakelijk stellen wat een onzin, gewoon opletten en die telefoon tussen je benen weghalen en niet zo stressen op de weg ! Anticiperen heet dat wennen aan nieuwe verkeerslichten net als je in een andere stad rijd er is overal verschil in verkeerslichten ! Neemt uiteraard niet weg gemeente Vlissingen er wel een rotzooi van maakt hier, niks werkt goed bij de scheldestraat is het ook elke x anders.. En overal ligt er grind, zand en modder op de weg, rond de Gamma en Guakkelaarstraat en bij de Jumbo het is overal een rotzooi hier.. Dus extra opletten !!!
Cookie-instellingen beheren