Weerbericht:
Droog en opklaringen. Dinsdag koel en in het zuiden wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist vlucht na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 04-04-2020, 11.28 uur - Update: 04-04-2020, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagochtend een automobilist tegen een geparkeerde auto gereden. Vermoedelijk was er alcohol in het spel.


Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de Paul Krugerstraat. De bestuurder van een personenauto reed richting de Keersluisbrug toen deze vlak na de bocht bij de kruising met de Irislaan in de middenberm belandde. Hier raakte de auto een betonblokje. Vervolgens werd een geparkeerde auto geraakt. Beide voertuigen liepen schade op maar er raakte niemand gewond.

Na het ongeluk ging de veroorzaker er in eerste instantie vandoor maar de politie wist de persoon even later op straat te traceren en aan te houden. Het bleek te gaan om een 35-jarige man uit Roemenië. Er werd een blaastest afgenomen en deze gaf een alcoholindicatie af. De politie onderzoekt nog hoeveel de automobilist precies had gedronken.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de auto van de veroorzaker als de geparkeerde auto getakeld. De politie hoort nog verschillende getuigen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (4-4-2020 om 17:56)
Wat een verrijking voor de maatschappij zijn die Oostblokkers toch. Nu een auto, volgende keer rijdt deze alcoholist iemand dood.
Rien. (4-4-2020 om 17:40)
Ik zie het nog hé, John.
Passant (4-4-2020 om 13:20)
Heb je net met moeite en je kleine budget je gekregen autotje opgekapt met hulp voor de keuring rijden ze hem aan gort. 10:30 uur en dan al dronken rijden.. ellende die ze andere ermee bezorgen. Hoop dat het rijbewijs voor lange tijd wordt ingenomen, als die er al is..
Anti drank achter het stuur (4-4-2020 om 12:15)
Ze moeten nu maar eens anders aanpakken, wie gedronken heeft min rijbewijs kwijt, en opnieuw rijexamen dien, leren ze het wel af. Gast dan veel geld kosten. Kijk maar naar de de landen in het noorden van Europa, daar doe je het niet want daar kost het heel veel geld
john (4-4-2020 om 12:07)
Auto van uitzendbureau zegt genoeg ,chauffeur OOSTBLOKKER
Rien. (4-4-2020 om 11:54)
Weer een buitenlander zeker.
Cookie-instellingen beheren